Renovasjon

Ajourført mai 2020

Midlertidig er søppelcontainerne plassert mot Gladengveien 8, oppe ved Stålverkshallen. De er kun beregnet på vanlig husholdningsavfall.
De 2 beholderne for poser med restavfall, plastemballasje og matavfall betjenes ved hjelp av nøkkelbrikken. De 2 beholderne for papp og papir er kun for aviser/blader, matvareemballasje ol.

Har du større emballasje på grunn av nyanskaffelser, ber vi deg vennligst levere dette hos Kampen minigjenbruksstasjon som ligger i gangavstand eller til Haraldrud gjenbruksstasjon. (Klikk på lenkene for oppdaterte åpningstider, veibeskrivelse mm.)
For mange typer avfall, kan du også benytte ordningen med « avfall i sekk» som du kan lese om ved å «klikke» her.

Hvis du må ta med husholdningsavfallet ditt tilbake fordi beholderne for restavfall er fulle, kan du kontakte styret som kan bestille ekstra tømming.

Returpunkt for glass- og metallemballasje finner du  i Gladengveien 8 – plassert mellom Verkshagen og Stålverkskroken boligsameier. Det er også et returpunkt i Ensjøveien 22 – på skrå over veien fra T-banens inngang i Rolf Hofmos gate.

Lyspærer, lysrør og batterier kan leveres både hos Kiwi og Rema 1000 i Gladengveien. I de samme butikkene får du også gratis blå og grønne poser for kildesortering av hhv plast og matavfall som legges i beholder for restavfall.

Mer informasjon om avfallshåndtering finner du på

https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/hvordan-kildesortere-i-oslo/