Eierseksjonssameiet

Ellipsen borettslag inngår i Gladengtunet eierseksjonssameie som i tillegg  består av en parkeringsseksjon i kjelleretasjene og en næringsseksjon i underetasjen mot Gladengveien. Begge disse enhetene er eid av Ragde Eiendom AS.

Vedtektene for sameiet finner du her

naering-3

Parkeringsanlegget

Parkeringsanlegget i U1 og U2 betjener både næringsvirksomheter og beboerne i Ellipsen borettslag. Ca 70% av boligene i borettslaget har rett til å leie 1 garasjeplass. Liste leil. med leierett finner du her.

Leiligheter uten rett til leie av plass vil kunne inngå leieavtale med 3 måneders oppsigelse – dersom det finnes ledige plasser. Kontaktperson er Joachim Kristiansen hos Park Nordic -tlf: 484 59 600, e-post: joachim@parknordic.no

Leiere får ikke tildelt fast plass, men parkerer på en av de tilgjengelige ledige plassene. Et diodesystem med grønt/rødt lys viser hvilke plasser som er ledig/opptatt. Kun noen få plasser er reservert for de leilighetene som fikk adgang til å kjøpe plass. Disse plassene er godt merket.

Ved leie, får beboeren en elektronisk brikke som festes på bilens vindu, gjerne ved speilet ved siden av ev. bombrikke. Brikken registrerer inn-/utkjøring og sørger for å heve porten når denne er stengt.

For beboere er det tilgang til oppganger/heis direkte fra garasjen. Det er tilrettelagt for lading av el-bil og muligheter for begrenset gjesteparkering mot avgift.

Ensjø torg – visningssenter

I august 2018 ble det igjen liv i de tomme lokalene ved siden av «Safe as Milk». Skanska har nemlig flyttet inn med visningssenteret for det storstilte byggeprosejektet ved Ensjø torg. Dette byggeprosjektet består av hele 8 trinn etter overtakelsen av Skedsmogata 25, så det blir sikkert aktiviteter i visningssenteret en god stund framover. I skrivende stund vet vi ikke hvilke planer Skanska har for lokalene når Ensjø torg er ferdigstilt.

Safe as Milk

September 2016 ble det igjen restaurantvirksomhet i bygget. De disponerer også et uteareal hvor det er hyggelig å sitte når været er bra.
Gastropøbben «Safe as Milk» tilbyr forskjellige småretter og hovedretter, et stort utvalg drikke i tillegg til muligheten til å spille shuffle! De arrangerer  en del shuffleboardkonkurranser, quiz-kvelder og annet. Både aktiviteter og åpningstider varierer litt, så vi anbefaler at du sjekker facebooksiden «SafeAsMilkOslo» for mer detaljer.

Apotek 1, Ensjø

Apoteket holder åpent man-fre kl. 10.00-18.00, lør 10.00-16.00 og kan kontaktes på tlf. 22 66 66 50.
I tillegg til fokus på personlig service, kundeveiledning og rask behandling av resepter, har denne filialen samarbeid med Oslo dyreklinikk som gir et stort sortiment av veterinærmedisin. Apoteket ønsker også å være et ressursapotek for stomibrukere og tilbyr veiledning i bruk av stomiutstyr.

Auster Salon og Academy, Ensjø

Auster Salon og Academy er en av Norges største frisørkjeder.
På auster.no kan du laste ned en app for bestilling av time – eller du kan bestille ønsket behandling direkte i nettleseren eller ved å ringe 22 67 41 60. Du kan også være heldig å få time på dagen hvis de har ledig kapasitet. Da står det en bukkeplakat utenfor salongen som informerer om det.

Obos og Exact eiendomsmeglere Ensjø

Obos eiendomsmeglere startet opp på Ensjø  i august 2014. Da Designa kjøkken flyttet ut av nabolokalene, benyttet Obos anledningen til å utvide meglervirksomheten med en Exactavdeling. I de utvidede lokalene står en utvidet stab klar til å bistå deg ved kjøp og salg av bolig – uansett type og tilknytning.  Du når dem på tlf. 22 98 89 50, fax 22 98 89 55 og åpningstidene er man-tor kl. 09.00 – 16.00, fre kl. 09.00 – 15.00.

Sofia Rens, Skorep og Nøkkelfiling

Februar 2014 åpnet Sofia rens en avdeling hos oss. De tilbyr tjenester innen tøyrens, skoreparasjoner, skiltgravering og nøkkelfiling,samt vask av tepper, dyner, overmadrasser og kilovask. De bytter også klokkebatterier og klokkereimer. Åpningstidene er man-fre kl. 08.00 – 20.00, lør kl. 10.00 – 18.00.