Gjesteparkering og leie av ladeplass er mulig med mobilapp!

Ajourført november 2020

Gjesteparkering

For gjesteparkering er prisen per mai 2020 kr. 15,00  per time og kr. 50,- per døgn + påslag for EasyPark-appen.

easyparkOrdningen krever at du eller gjesten har lastet ned EasyPark-appen som dekker en rekke parkeringsplasser – kommunale og private. I appen angir du sonenummer 0155 , bilens kjennetegn og når parkeringen starter/stopper. Parkeringen belastes kredittkort eller mobilregningen din avhengig av hva du har oppgitt i appen.

Har du ikke abonnement hos EasyPark, får du et påslag på 15% eller min kr. 4 per gang – noe de fleste finner meget akseptabelt.

Gjesteparkering er mulig på begge etasjeplan. Verten må enten bruke eget parkeringskort for å åpne porten for den besøkende ved ankomst og avreise, eller gi gjesten midlertidig tilgang til garasjen med Unloc appen.

Ladeplass

IMG_7136.JPG 10Det er installert egne ladeplasser for el-bil på øvre plan (U1) som du også betaler for via EuroPark appen. Pris per aug. 2018 er kr. 11,- per time + 15 % påslag for de som ikke har fast abonnement hos EasyPark.  Alle biler som står på de reserverte plassene må alltid når de står der, betale ladeavgiften. Står noen på de plassene  uten å betale, blir de ilagt gebyr for ikke betalt parkering.