Safe as Milk fikk en strålende åpningshelg 9.9.2016!

safe-milk-og-gastropubDet var trivelig å se lokalene yrende av liv igjen, og med det flotte været benyttet mange også anledningen til å sitte ute i sol og nyte både kald og varm drikke.

Publikums anmeldelser på facebooksiden som er laget, gir i skrivende stund 4,5 i gjennomsnittkarakter hvor 5 er maks oppnåelig. Slettes ikke verst for en åpningshelg hvor alle rutiner ikke kan forventes å være 100% på plass. Så alt tyder på at lokalbefolkningen på Ensjø har fått det lokale treffstedet vi har savnet.

Cafeen åpner kl. 10.00 hver dag. Der tar blant annet Hanna og Louise deg smilende imot og tilbyr kald og varm drikke, en rikholdig pizzameny, smørbrød og kaker. Glimrende som lunchsted og som treffsted etter trening, bytur, skole og jobb.

hanna-og-louiseI tillegg har de en spennende hylle med dagsfersk selvbakt brød, eplemost, kaffe, te, sjokolade og barnemat du kan kjøpe med deg.

Gastropøbben åpner kl. 15.00 hver dag hvor den rikholdige pizzamenyen er supplert med litt salater, finere kjøttretter og tradisjonell pøbbmat som burgere, fish&chips og bangers n’ mash (pølse med potetstappe). Egen barnemeny og vegetarretter finnes også. Det er ikke spiseplikt, så du kan nøye deg med noe godt å drikke mens du spiller shuffle eller hygger deg ved et av bordene ute eller inne.

Det er mulig at åpningstidene vil differensieres litt mellom hverdag og helg. Sjekk facebooksiden SafeAsMilkOslo for detaljer.

Pøbben har en scene – og på sikt regner de ansvarlige med å teste ut foredragskvelder og musikkaftener av samme type som det de har på Posthuset på Tøyen. Hva det blir til, avhenger mye av oss som bor i nærområdet. Blir vi hyppige brukere av både cafe og pøbb, gir vi driverne muligheten til å gi oss det treffstedet vi ønsker.

La oss ønske hverandre Vel møtt på Safe as Milk! Og driverne ønsker vi all mulig suksess!