Tema: Søppel, sko mm

Søppel, sko og annet du ikke vil ha inne…
… vil ikke vi andre heller ha i gangarealet vårt!

soppelposeVi har hatt tilfeller hvor illeluktende søppel har blitt satt i gangen for først senere å bli tatt med til søppelcontaineren. Lukter søppelet så ille at du ikke vil ha det i hus, må du bare ta deg den korte veien til søppelcontainerne og kvitte deg med det. For står det i gangen blir lukten så langt fra bedre – i tillegg til at den vil plage alle i oppgangen. Der er jo heller ikke ventilasjonen den beste, slik at lukten kan bli hengende igjen i mange dager.

skostativNoen har ønske om å ha skoskap/stativ eller lignende utenfor inngangsdøren. Vi ser ingen grunn til å endre bestemmelsen her, både av hensyn til fluktveier, for vaskingen og for det rent estetiske. I dag er det en fryd å gå gjennom trappeoppgangene fordi det ser rent og ryddig ut. Gir vi adgang til å ha sko, leker og lignende utenfor leiligheten, vil det lett utarte seg til å både bli farlig, skittent og uryddig.

Mener man at oppbevaringen kan gjøres plassbesparende, ren og ryddig, kan sikkert samme løsning fungere like bra innenfor egen dør!