Ensjøveien og Gladengveien på Ensjø er stengt lørdag 16. juni!

Vi opplyser om dette som er tatt fra Ensjøbloggen på torsdag, og vi beklager at vi ikke la det ut da, og som er skrevet av PER ØIVIND ERIKSEN:

IMG_3882IMG_3889

Har du planer om å kjøre bil på eller igjennom Ensjø lørdag 16. juni, så vil det ikke være så lett. I forbindelse med at Ensjødagen avholdes denne dagen så er Ensjøveien og Gladengveien stengt. Det er satt opp godt synelige skilter om stengningen i begge ender av Ensjøveien og i Gladengveien

Det meste av arrangementet på Ensjødagen skjer i området der Ensjøveien og Gladengveien møtes. Det vil bli rigget opp scene og forskjellige stand utenfor området ved Kiwi, Rema 1000 og Ford. Det vil ikke være mulig å kjøre igjennom Gladengveien mens det i Ensjøveien vil være mulig for busser i rute å passere.

Det vil også være vanskelig/umulig å kjøre til parkeringsplassene til Kiwi og Rema 1000. For beboere i Sigurd Hoels gate vil det nok være mulig å kjøre ut mot Kampen/Tøyen. Mens det for beboere i Malerhaugveien og Stålverksveien vil være mulig å kjøre ut mot Grenseveien. De som bor på Malerhaugen vil nok kunne kjøre ut i retning E6. De som nok vil ha størst utfordring denne dagen vil nok være de som har garasje i Ellipsen borettslag.

Så må du kjøre bil på lørdag unngå Ensjøveien og Gladengveien! Men du er helt sikkert velkommen til å delta på Ensjødagen.