Fettsøl i bodene: Vask i bodene

Styret har i dag skrevet et skarpt brev til Ragde Eiendom om den uholdbare situasjonen med fettutskilleren. Vi ønsker primært at den flyttes til restauranten. Ragde har beklaget og i dag bestilt varslingsutstyr for montering på onsdag, noe vi har krevd i flere år.

Vi har krevd at Ragde sørger for vask av de bodene som har fått fettsøl inn på gulvet og på gjenstandene sine. Styret har i egen epost direkte til de eierne av bodene vi mener har behov for vask, opplyst om tider for vask.

Vi har bedt om onsdag og torsdag fra kl 17-21, og mandag kl 12-14 og kl 17-21. Da kan dere rydde vekk eller ut av boden for at vaskerne skal kunne komme til. Ragde har ikke bekreftet vasketidene.

Vi setter ut store sekker for det som skal kastes, og en sekk for det som dere vil ha erstattet som ødelagt av fettet.

Blir noe endret, vil vi legge ut oppdatert info straks.