Det blir generalforsamling 20. april — digitalt gjennomført

fullsizeoutput_7404
Forsidebilde til generalforsamlingsheftet 2020.

27. februar varslet styret om at generalforsamlingen ville bli avholdt mandag 20. april i OBOS sine lokaler i sentrum. Etter det varselet kom regjeringens melding om tiltakene mot koronaviruset. Og ett av tiltakene er forbudet mot å gjennomføre så store forsamlinger som en generalforsamling hos oss.

I mellomtida har OBOS arbeidet ut et digitalt opplegg for å kunne gjennomføre generalforsamlinger digitalt, sånn at alle borettslagene kan få godkjent årsmeldingen, regnskapet, vedtatt godtgjørelse til styret og velge et nytt styre. Akkurat som vi nå kan logge oss inn i banker, levere skattemelding og bestille time hos fastlegen vår via nettet, vil OBOS sitt opplegg sikre at bare vi som er andelseiere kan få logget oss inn på vår digitale generalforsamling. Ingen andre. Diskusjoner blir det imidlertid vanskelig å få til på en sånn måte, men alle kan få sagt sin mening med et ja eller nei til et forslag.

Det reint praktiske med denne gjennomføringen, vil det bli informert nærmere om. Men hold av denne ettermiddagen til å kunne være  med på denne generalforsamlingsmåten. Det kan jo bli et eksperiment for en framtidig vanlig gjennomføringsmåte.

Skriftlig innkalling med et trykt hefte med årsmelding, regnskap mm vil bli sendt til alle andelseierne i posten som i tidligere år.