Generalforsamlingen starter 30. april

fullsizeoutput_7dadInnkalling til generalforsamlingen blir postlagt i morgen, torsdag 23. april. Møtestart blir da 30. april, og møtet vil vare i åtte dager, til og med 7. mai.

Informasjon om gjennomføring av det digitale årsmøtet blir forklart i innkallingen. For dere som ikke har godkjent digitalt samtykke, vil gjennomføringen bli analog. Det er også gitt informasjon om analog gjennomføring i innkallingen. De kan levere sin stemmegiving skriftlig.

Spørsmål til de foreslåtte vedtakene kan stilles fra møtestart. Motforslag til de foreslåtte vedtakene må leveres møteleder innen 28. april for at alle skal få mulighet til å stemme på de alternative forslagene. Møteleder for denne digitale generalforsamlingen blir OBOS sin saksbehandler for oss, Arve Revdal.