Tiltakene mot skjeggkre forsinket

Skadedyrfirmaet har måttet utsette det å legge ut gift mot skjeggkre til to av de siste dagene i oktober. 

Det er nødvendig å behandle hele bygningsmassen med gift for å få ønsket resultat. Det er ikke tilstrekkelig med bare behandling der skjeggkreet er oppdaget, for de kan krype til andre leiligheter i alle hulrom og langs rør. Vi må derfor legge ut gift i alle leiligheter og på alle fellesområder som i trappeoppganger og bodarealer. 

Åtet som legges ut vil ikke for noen mennesker eller dyr være skadelig. Åtet vil være som en liten stivnet dråpe inntil vegglistene med bestemte mellomrom.

For å få ønsket virkning vil behandlingen sannsynligvis måtte gjentas omtrent et halvt år etterpå. 

I midten av oktober vil vi gi nøyaktig tidspunkt for når skadedyrfirmaet kommer, og hva den enkelte andelseier må gjøre for å legge til rette for at skadedyrfirmaet kan legge ut nødvendig åte raskest mulig i leiligheten.  

For nærmere spørsmål, send epost til styret eller kontakt Linda Hauge på telefon 932 53 246.