Ikke slipp inn ukjente

Meldinger-bilde(4148087482)Vi opplever nå en kraftig økning av narkomane som kommer for å sette sprøyter eller røyke i våre lokaler. De bruker slusene våre, kanskje også til dels heisen, til å sette sprøyter eller røyke. Etterpå blir det lukt av de narkotiske stoffene, og de går fra alt utstyret sitt som blir liggende igjen som farlig søppel.

Derfor understreker vi igjen at vi ikke må åpne for ukjente. Det er i strid med husordensreglene. Vi kan bare åpne oppgangsdørene med porttelefon for de vi er helt sikre på skal besøke oss. Andre ukjente som kommer etter oss i dørene kan vi spørre om de bor her. Gjør de det, forstår de godt hvorfor vi spør om det.

Barn bør også få beskjed av foreldrene sine at de må sørge for at inngangsdørene ikke står oppe.

Styret vurderer også andre strukturelle tiltak som ny adgangskontroll eller videoovervåking som krever 2/3 dels flertall i en ekstraordinær generalforsamling for å hindre uønsket adgang og bruk av våre lokaler. Men det viktigste er hva hver enkelt av oss gjør for å hindre uønsket adgang.