Innvendig solskjerming

innvendig-solskjermingFor utvendig solskjerming, har vi få alternativer og kun en godkjent leverandør. Ved innvendig solskjerming står du imidlertid fritt til å velge den leverandøren og løsningen du selv ønsker.

Tradisjonelle gardiner, rullgardiner, persienner, lamell-, panel- og plissegardiner finnes i et utall av utførelser, farger og prisklasser. Det burde derfor være enkelt å finne en løsning du liker og som dekker eget behov.

I mange nye boliger – spesielt der hvor beboeren ser behov for skjerming av innsyn – har plissegardiner som kan trekkes/utvides både opp- og nedover blitt veldig populære. Her kan du helt fleksibelt velge hvilken del og hvor mye av vinduet du vil skjerme, slik at du reduserer både sol og innsyn uten å miste lys. Du kan bestille slike gardiner både hos Solskjermingsgruppen og hos de fleste andre leverandører av gardiner og solskjermingsutstyr.