Utvendig solavskjerming

solskjermingsgruppenFasaden vår stiller store krav til hvordan markiser og screens festes. Styret valgte derfor Solskjermingsgruppen AS som leverandør, siden de har samarbeidet med arkitekt og entreprenør og har akseptert å stå ansvarlig for at monteringen skjer forskriftsmessig.

Det er kun Solskjermingsgruppen AS som kan levere og montere screens og markiser hos oss.

Det er utarbeidet tegninger for hver enkelt leilighet hvor det framgår hva som tillates av screens og ev. markiser. Be om tilbud fra Solskjermingsguppen dersom ettermontering er aktuelt for deg.

For alle som har skaffet seg screens og markiser, er det viktig å følge sikkerhets- og vedlikeholdsanvisningene du fikk med produktet. Vil du f.eks. endre vinkel på markisen, skal markisen kun være trukket ut ca. en halv meter. Er den helt uttrukket, blir nemlig belastningen på mekanismen så stor at skader kan oppstå.

Leverandørens anbefaling vedrørende drift og vedlikehold av markiser og screens finner du ved å «klikke» her.

Serviceansvarlig Trond Pedersen
SolskjermingsGRUPPEN AS
Tlf: 22 07 86 86
http://www.solskjermingsgruppen.no
Mobil: 93 03 76 13