Tema: Uadressert reklame

reklame-nei-takkIrriterer du deg over papirflommen Uadressert reklame representerer? Da er det bare å sette en klistrelapp på postkassen med teksten «Nei takk til uadressert reklame».

Å kaste reklamen på gulvet ved postkassen løser nemlig ikke problemet, Det er bare til irritasjon for oss andre som tar med reklamen og sørger for å kaste den sammen med annet papiravfall. I tillegg vil jo du fortsatt få denne reklamen du ikke ønsker.

Gratis klistrelapp til postkassen får du på postkontoret ved personlig frammøte. Eller du kan kjøpe et preget skilt som settes i slissen nederst til høyre på postkassen din.

Vi du gjerne ha reklame, men ikke som papir, kan du gå inn på http://www.postkassereklame.no. De sørger for at du får tilgang til kataloger og tilbud via nettet. Der kan du også bestille deres versjon av klistremerket som bidrar til at du unngår å få uadressert reklame i postkassen din.