Biler og motorsykler mm ikke tillatt

I det siste har noen begynt å kjøre med motorsykler av ulike slag i gårdsrommet, og også  begynt å parkere i gårdsrommet. Men som det står i oppslag ved bommen, det er ikke tillatt med motorkjøretøyer av noe slag der. Særlig de som har offentlig tillatelse til å kjøre motoriserte tohjulinger, burde skjønne det.

Vårt parkeringsfirma vil nå bli ekstra tilkalt for å sørge for at reglene blir overholdt. Det er særlig viktig å gi også dem med markterrassene en motorfritt gårdsrom, som for alle oss andre og ikke minst barna som bruker leikeplassen og gårdsrommet til opphold og leik.

Fast parkering for tohjulinger er det lagt opp til i U1 på angitt plass, til bare 300 kroner i måneden. Også gjester kan parkere to-hjulinger der, til 12 kroner timen og 50 kroner døgnet via appen som for biler.