Porten i U2 satt i drift — brikke til gangdøra nødvendig

Den nye porten i nederste garasjeetasje, U2, er nå satt i drift. For å komme inn og ut med bil bak kundeparkeringa til Rema1000, brukes samme kort som tidligere åpnet bommen, og som også åpner porten i den øvre etasjen.

Hvis en kommer gående utenifra til garasjen, og ikke fra en av heisen og ut gjennom slusene til garasjene, er det ikke mulig å åpne døra ved siden av porten uten å ha en egen brikke til døra ved siden av porten(e). Derfor vil gangdøra stå åpen en stund til flere har fått slik nøkkelbrikke.

De av beboerne som leier plass og som ikke har fått en slik brikke, må kontakte ParkNordic for å få utlevert en slik brikke. Alle som inngikk leieavtale fra innflytting i 2013, fikk utlevert brikka. Den ser sånn ut:

Nøkkel brikke til dør i U1 og U2.JPG