Orden på fellesområdene, ingen privatisering

DSC_0054Det er svært viktig for trivselen og for våre felles verdier at det er orden på fellesområdene. Å bruke fellesområdene til å sette fra seg egne gjenstander og skrot, kan vi derfor ikke tillate. Husordensreglenes § 7 og vedtektenes punkt 4-1 og 7-1 er tydelige om dette.

Nå er det populært med de elektriske sparkesyklene. Men for dem gjelder som for alle andre private gjenstander: Heller ikke de kan plasseres på fellesområdene som skal være fri for tilfeldige private gjenstander. Det er tilrettelagt fellesområder for sykler, to rom i garasjen. Der kan de plasseres hvis en ikke vil ha de inn i egen leilighet eller i kjellerbod. Det vi ikke vil ha i egen leilighet eller bod, kan vi regne med at heller ikke andre vil ha på fellesområdet.

Det vesle fellesområdet vi har ved siden av heisen må reserveres til barnevogner og mindre barns sykler.